& Other Stories
Single-Breasted Wool Blazer
Single-breasted wool blazer featuring a notch lapel collar, jet flap pockets, an inside pocket and vented cuffs with concealed buttons. Designed with a belt and covered buckle at the back of the waist for a tapered silhouette. Relaxed fit Fully lined 96% RWS Wool TE-00047206 Length of blazer: 72.5cm / 28.5” (EU 38 / UK 10 / US 6)
מספר פריט: 1285592002
- תיאור:
- Dark Green, צבע אחיד
- אורך:
- באורך רגיל
- אורך שרוול:
- שרוול ארוך
- גזרה:
- נינוח
- סגנון:
- בלייזר
- קו הצווארון:
- צווארון וי
הרכב
- ביטנה:אצטט 100%
- שכבה עליונה:צמר 96%, אלסטן 4%
מידע נוסף על החומרים
המשקל הכולל של מוצר זה כולל לפחות:
76% RWS צמר TE-00047206
20% אצטט ™Eastman Naia
אנחנו לא כוללים את המשקל של רכיבים קלים כגון: חוטים, כפתורים, רוכסנים, קישוטים והדפסים, אך לא רק.
המשקל הכולל של המוצר מחושב על ידי חיבור בין המשקלים של כל השכבות לבין המשקלים של הרכיבים העיקריים בו. בהתבסס על כך, אנחנו מחשבים מהו המשקל של כל חומר מתוך המשקל הכולל שהתקבל. בסטים ובמארזים, כל הפריטים נחשבים כמוצר אחד.
מידע על אישורים
המוצרים עומדים בתקן Responsible Wool Standard (RWS) המבטיח שהצמר מיוצר תוך דאגה לרווחת החיות ולניהול אחראי של הקרקע.
- חומר:
- צמר
הסבר על החומרים בפריט זה
- אלסטן
- אלסטן הוא סיב סינתטי אלסטי העשוי מנפט (משאב מאובן).
- אצטט
- אצטט הוא סיב תאית העשוי בדרך כלל מעץ, אך חומר הגלם יכול להיות מורכב גם מחומרי תאית אחרים. זה יכול להיות חומר מוצק או סיב טקסטיל.
- אצטט ™Eastman Naia
- סיב תאית אצטט Eastman Naia™ עשוי מעיסת עץ וחומצה אצטית שמקורם בחומר גלם המבוסס על מאובנים. תהליך הייצור נעשה במערכת לולאה-סגורה שבה נעשה שימוש חוזר בכימיקלים.
- צמר
- צמר הוא סיב טבעי שמקורו בכבשים.
.
מומלץ לעיין בשיטות שיעזרו לך להאריך את תוחלת החיים של הבגדים שלךהוראות טיפול
- אין לכבס
- אין להשתמש במלבין על בסיס כלור
- ניקוי יבש בלבד
- גיהוץ בחום בינוני
נרשמים לאתר ונהנים מחוויית רכישה קלה, נוחה ומהירה.
בשל גודל הפריט, הוא יישלח כחבילה אחת
עלות משלוח 30 ₪. ברכישה מעל 199 ₪ לא יגבו דמי משלוח. תשלום באמצעות כרטיס אשראי בלבד. החזרה תתאפשר תוך 14 יום מיום קבלת ההזמנה. פריטים שבירים יוחזרו בחנויות בלבד. לא ניתן להחזיר עם שליח.
