& Other Stories
צעיף עם קפוצ'ון סרוג בריב עם תערובת אלפקה
צעיף-קפוצ’ון עשוי תערובת אלפקה וצמר, עם קצוות ארוכים שניתן לקשור מלפנים לחימום נוסף ומראה דקורטיבי. אורך הקצוות: 144 ס"מ / 56.7”
מספר פריט: 1308296001
- תיאור:
- Grey Melange, צבע אחיד
הרכב
- שכבה עליונה:אלפקה 32%, צמר 32%, פוליאמיד 32%, אלסטן 4%
מידע נוסף על החומרים
המשקל הכולל של מוצר זה כולל לפחות:
32% RWS צמר TE-00047206
32% RAS אלפקה TE-00047206
אנחנו לא כוללים את המשקל של רכיבים קלים כגון: חוטים, כפתורים, רוכסנים, קישוטים והדפסים, אך לא רק.
המשקל הכולל של המוצר מחושב על ידי חיבור בין המשקלים של כל השכבות לבין המשקלים של הרכיבים העיקריים בו. בהתבסס על כך, אנחנו מחשבים מהו המשקל של כל חומר מתוך המשקל הכולל שהתקבל. בסטים ובמארזים, כל הפריטים נחשבים כמוצר אחד.
מידע על אישורים
המוצרים עומדים בתקן Responsible Alpaca Standard (RAS) המבטיח שצמר האלפקות מיוצר תוך דאגה לרווחת החיות ולניהול אחראי של הקרקע.
המוצרים עומדים בתקן Responsible Wool Standard (RWS) המבטיח שהצמר מיוצר תוך דאגה לרווחת החיות ולניהול אחראי של הקרקע.
הסבר על החומרים בפריט זה
- אלסטן
- אלסטן הוא סיב סינתטי אלסטי העשוי מנפט (משאב מאובן).
- אלפקה
- חומר האלפקה הוא סיב טבעי עדין שמקורו בשיער האלפקה - בעל חיים ממשפחת הגמליים בדרום אמריקה.
- פוליאמיד
- פוליאמיד, שהמכונה גם ניילון, הוא סיב סינתטי העשוי מנפט (משאב מאובן).
- צמר
- צמר הוא סיב טבעי שמקורו בכבשים.
נרשמים לאתר ונהנים מחוויית רכישה קלה, נוחה ומהירה.
עלות משלוח 30 ₪. ברכישה מעל 199 ₪ לא יגבו דמי משלוח. תשלום באמצעות כרטיס אשראי בלבד. החזרה תתאפשר תוך 14 יום מיום קבלת ההזמנה. פריטים שבירים יוחזרו בחנויות בלבד. לא ניתן להחזיר עם שליח.
