För traditionen vidare!

Lämna in urvuxna luciaplagg i någon av våra utvalda butiker och fynda ett ”nytt” begagnat i rätt storlek.

Lucia är en av våra största svenska traditioner, och eftersom barn växer snabbt behöver vi varje år köpa nya luciaplagg trots att de bara använts en gång.

Nu kan du lämna in urvuxna luciaplagg i någon av våra utvalda butiker och fynda ett ”nytt” begagnat i rätt storlek. För varje inlämnat luciaplagg skänker vi 10 kr och de 50 kr som ett begagnat luciaplagg kostar går oavkortat till Rädda Barnens viktiga arbete.

Om du inte har möjlighet att besöka någon av våra butiker kan du förlänga livet på dina urvuxna luciaplagg genom att byta eller ge bort till en vän. Se till att tagga en bild på det urvuxna luciaplagget med #HMxMyActions så skänker vi 10 kr till Rädda Barnen. Du som tar emot ett ”nytt” begagnat plagg får gärna swisha 50 kr till Rädda Barnen.

Vår samarbetspartner Rädda Barnen arbetar långsiktigt för att skapa hållbara förändringar i barns liv - i Sverige och runt om i världen. Varje dag ger de tusentals barn möjlighet att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Och om en katastrof inträffar finns Rädda Barnen alltid snabbt på plats med akuthjälp.

Här kan du lämna in och köpa begagnade luciaplagg:

Borlänge, Kupolen
Göteborg, Frölunda Torg
Göteborg, Nordstan
Göteborg, Partille
Jönköping, A6
Karlstad, Bergvik Köpcentrum
Kista, Kista Galleria
Kristianstad, C4
Lund, Lund Nova
Malmö, Emporia
Malmö, Gustav Adolf Torg
Malmö Mobilia
Nacka, Nacka Forum
Skärholmen, Skärholmens Centrum
Solna, Mall of Scandinavia
Stockholm, Drottninggatan 50
Sundsvall, Birsta City
Täby, Täby Centrum
Umeå, Avion
Västerås, Erikslund Shopping
Ödåkra, Väla Centrum
Örebro, Marieberg

Tillsammans. För en hållbar lucia!

Nazad
Nazad na vrh