Pomiń i przejdź do treści

BĘDZIEMY ZA TOBĄ TĘSKNIĆ!

Za moment opuścisz stronę H&M i rozpoczniesz proces kasowania danych. Przeczytaj uważnie poniższe informacje, aby w pełni zrozumieć, czego możesz się spodziewać po jego rozpoczęciu.

Po rozpoczęciu procesu nie będziesz mogła/mógł zalogować się na swoje konto. Zgłoszenie wykasowania danych jest chronione hasłem i może je zainicjować jedynie właściciel konta. 

Twoje konto zostanie wykasowane, co oznacza, że Twoje dane osobowe będą usunięte, anonimizowane lub pseudonomizowane.

Pamiętaj, że Twoje dane osobowe mogą nie zostać usunięte natychmiastowo ze względu na wewnętrzne reguły biznesowe H&M i/lub wymagania prawne. Do momentu ich spełnienia Twoje dane nie zostaną usunięte, nie będziesz też mogła/mógł użyć swojego adresu e-mail do założenia nowego konta. Zawsze możesz jednak zrobić zakupy w sklepie H&M lub online – jako gość.

Korzyści 
Przypominamy, że rozpoczęcie tego procesu anuluje Twoje członkostwo – oznacza to, że Twoje punkty wygasną, a Ty stracisz dostęp do wszystkich korzyści:

– Nie będziesz dostawać bonusów rabatowych 

– Stracisz dostęp do ekskluzywnych ofert i cen dla Klubowiczów 

– Stracisz dostęp do bezpłatnej dostawy i bezpłatnych zwrotów 

– Nie będziesz dostawać zaproszeń na wydarzenia specjalne

 

Szczegółowe informacje na temat zasad znajdziesz na stronie z naszą Polityką prywatności.

Gdy prześlesz swoje zgłoszenie, rozpoczniemy proces usuwania danych najszybciej jak to możliwe i w razie konieczności możemy się jeszcze z Tobą skontaktować. 

 

Polityka prywatności

W przypadku pytań skontaktuj się z: dataprotection.pl@hm.com