Ga naar hoofdpagina

Wij zullen je missen!

Je staat op het punt H&M Online te verlaten en al je gegevens te wissen: lees aandachtig wat volgt zodat je begrijpt wat je kan verwachten bij de aanvraag van dit verzoek.

Je zult niet meer op je account kunnen inloggen. Om je aanvraag tot wissen in te dienen, heb je een wachtwoord nodig, zodat alleen de eigenaar van het account het proces kan opstarten. 

Je account wordt gewist, zodat je persoonlijke gegevens worden verwijderd, geanonimiseerd of gepseudonimiseerd.

Je persoonlijke gegevens worden mogelijk niet onmiddellijk gewist gelet op de interne zakelijke regelgeving van H&M en/of juridische vereisten. Totdat aan die regels wordt voldaan, worden je gegevens niet opgeschoond en kun je niet hetzelfde e-mailadres gebruiken om een nieuwe account aan te maken. Je kunt altijd shoppen bij winkels in je buurt of bij ons afrekenen als gast.

Voordelen
Ter info, als je dit proces opstart, betekent dit dat je lidmaatschap wordt geannuleerd zodat je punten vervallen en je alle toegang tot alle H&M-voordelen verliest.

- Je ontvangt geen bonus vouchers

- Geen exclusieve memberdeals en -prijzen 

- Geen gratis leveringen & gratis retourneren online

- Je verliest de exclusieve toegang tot speciale evenementen 

De gedetailleerde regels vind je terug op de pagina met onze Privacyverklaring.

Zodra je je aanvraag hebt ingediend, starten we het wisproces zo snel mogelijk op en nemen we indien nodig contact op. 

 

Privacyverklaring

Bij vragen kun je contact opnemen met: dataprotection.nl@hm.com